Filerijden niet voor deze motard

Filerijden niet voor deze motard Ik liet jullie onlangs al eens een filmpje zien van een motorrijder die zich een weg baande door een lange file. De roekeloze motard deed dat aan hoge snelheid en mag van geluk spreken dat er geen enkel voertuig van rijstrook veranderde. Maar blijkbaar heb je nog meer idioten die hetzelfde doen en ook hier loopt alles gelukkig goed af.

Holly Peers en Stacey Poole topless Twister

Holly Peers en Stacey Poole topless Twister

Het spel ‘Twister’ werd in 1966 op de markt gebracht door Milton Bradley, de man achter MB. Critici vonden het een onfatsoenlijk spelletje tot Johnny Carson van de The Tonight Show samen met Eva Gabor een demonstratie had gegeven. In het eerste jaar werden er al meer dan drie miljoen exemplaren verkocht. Vandaag de dag is het spelletje nog steeds populair en zeker wanneer Holly Peers en Stacey Poole het topless gaan spelen. Dus juffrouw Scheldeman de volgende keer speel je Twister zo!

Uw moeder ging flashen

Uw moeder ging flashen Afgelopen weekend miste Atletico Madrid voetballer Diego Costa een penalty om dat er achter het doel een supporter van Getafe hem uit zijn concentratie bracht door zijn kont te tonen. Maar op 'moonen' staat blijkbaar geen leeftijd want in het volgende filmpje kunnen we zien dat ook oma's wel eens gek durven te doen.

Helikopter gegrepen door tornado

Helikopter gegrepen door tornado

“Wind is een natuurlijke luchtbeweging van de atmosfeer. Deze ontstaat door horizontale luchtdrukverschillen, waarna de kracht en richting worden beïnvloed door de draaiing van de aarde en eventueel de wrijving met het aardoppervlak.” Onder andere door middel van wind kunnen wij zelf schone energie opwekken. En we kunnen ook spelen met de wind, denk maar aan een vlieger. Maar een heftige wind, bijvoorbeeld in de vorm van een tornado kan vooral veel ellende veroorzaken. Dat weet deze helikopterpiloot ook te vertellen.