Girls and their cellphones (NSFW)

Girls and their cellphones (NSFW)

Volgens Wikipedia is een selfie een gefotografeerd zelfportret, doorgaans gemaakt met een smartphone of webcam, waarbij de foto nadien geüpload wordt naar een sociaalnetwerksite. Maar aangezien niet alle ‘selfies’ geschikt zijn voor iedereen leek het mij wel leuk om wekelijks een postje te maken rond dames die net een stapje verder gingen met hun selfie.

Picbomb v266

Picbomb v266

We beginnen er elke week mee en ook op vrijdag krijgen jullie een compilatie te zien van de meest bizarre foto’s die op het internet te vinden zijn. Maar aangezien het aanbod zo groot is heb ik besloten om ook op woensdag enkele foto’s online te gooien. Enjoy!

Kendall Jenner voor Allure Magazine

Kendall Jenner voor Allure Magazine

Dat het niet altijd makkelijk is om zus te zijn van een beroemd iemand mocht Kendall Jenner vorige week nog maar eens ondervinden. De halfzus van Kim Kardashian, die trouwens deze maand in Allure Magazine staat, kreeg bakken kritiek via sociale media van andere modellen die haar verwijten dat ze nooit een inspanning heeft moeten doen om zo ver te geraken.

Lindsay Lohan in lingerie voor Hunger Magazine

Lindsay Lohan in lingerie voor Hunger Magazine

Lindsay Lohan is deze maand in lingerie te zien in het Engelse Hunger Magazine. In het bijhorende interview vertelt de actrice dat ze veel gelukkiger in Londen is dan in New York. De 28-jarige woont sinds kort in Londen vanwege haar rol in de voorstelling Speed-the-Plow. “Ik hou ook van New York, maar dat is voor mij gewoon verleden tijd.” wist ze nog te vertellen.