Girls and their cellphones (NSFW)

Girls and their cellphones (NSFW)

Volgens Wikipedia is een selfie een gefotografeerd zelfportret, doorgaans gemaakt met een smartphone of webcam, waarbij de foto nadien geüpload wordt naar een sociaalnetwerksite. Maar aangezien niet alle ‘selfies’ geschikt zijn voor iedereen leek het mij wel leuk om wekelijks een postje te maken rond dames die net een stapje verder gingen met hun selfie.

Aansteker velt Batman

Aansteker velt Batman Wie dacht dat Batman net zoals Superman onoverwinnelijk is bekijkt best het volgende filmpje eens. Het doorbijten van een aansteker zou normaal gezien een koud kunstje moeten zijn voor de superheld maar niets is minder waar.

Sophie Monk nog eens uit de kleren

Sophie Monk nog eens uit de kleren

Vroeger zagen we haar hier op Mediabom wel vaker passeren maar het is ondertussen al van november 2014 geleden dat we nog iets hoorden van Sophie Monk. De Australische actrice verhuisde ondertussen naar Amerika en is zo nu en dan nog eens in een derderangs film te zien. Gelukkig durft ze ook nog wel eens een fotoshoot te doen waarin ze uit de kleren gaat.

Inked girls are sexy

Inked girls are sexy

De nieuwste trend in de wereld van tatoeages is de zogenaamde ‘Blackout Tattoo’, gecreëerd door de in Singapore geboren Chester Lee. De tatoeage bestaat enkel uit zwarte inkt die in grote mate aangebracht worden op het lichaam. Persoonlijk hou ik liever bij wat kleur zoals de juffrouwen in de volgende fotoreeks.