Girls and their cellphones (NSFW)

Girls and their cellphones (NSFW)

Volgens Wikipedia is een selfie een gefotografeerd zelfportret, doorgaans gemaakt met een smartphone of webcam, waarbij de foto nadien geüpload wordt naar een sociaalnetwerksite. Maar aangezien niet alle ‘selfies’ geschikt zijn voor iedereen leek het mij wel leuk om wekelijks een postje te maken rond dames die net een stapje verder gingen met hun selfie.

En toen was hij zijn neus kwijt

En toen was hij zijn neus kwijt

Het ziet er uit als een leuk feestje waar iedereen lekker heeft gedronken. Natuurlijk komen er dan ineens ideeën boven tafel die niet geheel slim zijn om uit te voeren. Maar de alcohol stroomt door je lichaam en je bent natuurlijk geen mietje! Je durft de uitdaging aan en staat klaar met een worst in je mond. Je vriend daarentegen heeft een lang zwaard in zijn handen. Hij heeft alleen nog iets meer gedronken dan jij…”Dag neus!“

Attack of the badger

Attack of the badger Hij mag er dan wel koddig uitzien maar veel mensen vergeten soms dat een das een wild dier blijft en met wilde dieren ben je nooit echt zeker. Hoewel een das zich voornamelijk voedt met regenwormen, insectenlarven, vruchten en knollen wil deze wilde das wel eens iets anders proeven.