Girls and their cellphones (NSFW)

Girls and their cellphones (NSFW)

Volgens Wikipedia is een selfie een gefotografeerd zelfportret, doorgaans gemaakt met een smartphone of webcam, waarbij de foto nadien geüpload wordt naar een sociaalnetwerksite. Maar aangezien niet alle ‘selfies’ geschikt zijn voor iedereen leek het mij wel leuk om wekelijks een postje te maken rond dames die net een stapje verder gingen met hun selfie.

Dronk, dronker, dronkst

Dronk, dronker, dronkst

Dronkenschap is een lichamelijke en psychische toestand waarbij gedragsveranderingen optreden door een teveel aan alcohol in het bloed. Bij mensen treedt dit doorgaans op door het drinken van alcoholhoudende vloeistoffen, bij dieren door het eten van gistende vruchten. Natuurlijk kan de ene persoon meer alcohol nemen zonder dronken te worden dan de ander. Maar er zijn ook mensen die gewoon lekker blijven doordrinken terwijl ze al lazarus zijn.

Salma Hayek doet het op Hawaï

Salma Hayek doet het op Hawaï

Salma Hayek, die momenteel op vakantie is op Hawaï, is bang dat haar 7-jarige dochter ontvoerd zal worden door twee gestoorde fans. De actrice beweert dat een van de vrouwen net deed alsof ze Salma was en dreigde haar dochter te zullen kidnappen voor losgeld. Dit gebeurde via e-mail, waarin stond: ‘‘Ik weet waar de dochter is. Hoeveel is haar leven waard?”

Picbomb v328

Picbomb v328

We beginnen er elke week mee en ook op vrijdag krijgen jullie een compilatie te zien van de meest bizarre foto’s die op het internet te vinden zijn. Maar aangezien het aanbod zo groot is heb ik besloten om ook op woensdag enkele foto’s online te gooien. Enjoy!

Uit de kleren met je paard

Uit de kleren met je paard

Bijna dagelijks worden we op Facebook gevraagd mee te doen aan één of andere campagne. Persoonlijk stoor ik mij daar enorm aan maar zo nu en dan is er wel eens een initiatief dat mij wel aanspreekt. Neem nu de ‘‘Slow Down For My Horse Campaign’’ die door de 19-jarige Lauren de Grunchy gecreëerd werd en waarin aandacht gevraagd word om snelheid te minderen wanneer men in de buurt van paarden komt. Ik moet wel toegeven dat het vooral de foto’s zijn die mijn aandacht trekken.