Zware mishandeling van een puber in Duitsland

Zware mishandeling van een puber in Duitsland Op Facebook is onlangs een filmpje van zware mishandeling van een puber opgedoken. In het filmpje is te zien hoe twee tieners, een jongeman en een vrouw een 14-jarige meisje meerdere keren op het hoofd schoppen. Het slachtoffer heeft een aantal dagen ernstig gewond in het ziekenhuis gelegen. De twee daders zijn vrij snel opgepakt en waarschijnlijk wordt hen poging tot doodslag ten laste gelegd.

The N Word Prank

The N Word Prank

De volgende grap gaat mijn petje toch wel te boven.. want blijkbaar ligt het beruchte N-word nog vrij gevoelig bij bepaalde mensen.. en ik maar denken dat het een wereldwijd bekende term is. Waarom moet iemand in de aanval gaan, als deze het op een vriendelijke manier zegt? Dat begrijp ik nu niet se..

Maria Sharapova doet het in bikini

Maria Sharapova doet het in bikini

Hoewel ze begin vorige maand nog Roland Garros op haar naam schreef slaagde Maria Sharapova er niet in om vorige week de kwartfinales van Wimbledon te behalen. De 27-jarige was waarschijnlijk gehaast om op vakantie te vertrekken naar Mexico waar ze gisteren in bikini gespot werd op een strand in Cabo.