Juffrouw zet wagen in vuur en vlam

Juffrouw zet wagen in vuur en vlam In het filmpje uit onze 'WTF' reeks zijn we vandaag getuige van een bizarre brand van een Citroen Xsara. Waardoor de brand precies ontstond weet ik niet maar afgaande op de beelden lijkt het probleem uit het motorcompartiment te komen. Buiten warme handjes hield de juffrouw er geen extra verwondingen aan over.

Girls and their cellphones (NSFW)

Girls and their cellphones (NSFW)

Volgens Wikipedia is een selfie een gefotografeerd zelfportret, doorgaans gemaakt met een smartphone of webcam, waarbij de foto nadien geüpload wordt naar een sociaalnetwerksite. Maar aangezien niet alle ‘selfies’ geschikt zijn voor iedereen leek het mij wel leuk om wekelijks een postje te maken rond dames die net een stapje verder gingen met hun selfie.

Nummertje maken in de club

Nummertje maken in de club Door een technisch probleem aan mijn computer hebben jullie het enkele dagen zonder mij moeten doen maar het euvel is verholpen en dus zijn we back in business. Beginnen doe ik vandaag met dit koppel dat hun laatste centen waarschijnlijk opgezopen hadden waardoor ze zich geen kamer meer konden permitteren om te gaan paren.

Brutale knock-out

Brutale knock-out

“Knock-out” is een manier waarop een vechtsportwedstrijd beëindigd kan worden. De term wordt onder meer gebruikt in het boksen, kickboksen en andere vechtsporten waarbij stoot- en traptechnieken komen kijken. Een knock-out wordt normaliter toegekend wanneer een op het canvas gelegen vechter binnen een gegeven tijdsbestek niet overeind kan komen en het gevecht kan vervolgen.

Effe de Porsche neuken

Effe de Porsche neuken Beginnen doe ik vandaag met een een filmpje dat met een beveiligingscamera gemaakt werd bij één of andere rijke luis in Thailand. Op de beelden zien we hoe iemand de garage insluipt, niet om een wagen te stelen maar om hem gewoon binnen te draaien.