Chinezen parkeren hun auto dus zo

Chinezen parkeren hun auto dus zo De meeste grootsteden in China kampen met een enorm tekort aan parkeerplaatsen. Vaak is dit te wijten aan het feit dat er gewoonweg geen plaats meer is om parkeergarages te bouwen omdat die vaak qua oppervlakte te groot zijn. Maar het kan blijkbaar toch op een kleine oppervlakte, het enige dat je nodig hebt is een gat in de grond van 10 meter op 10 meter.

Girls and their cellphones (NSFW)

Girls and their cellphones (NSFW)

Volgens Wikipedia is een selfie een gefotografeerd zelfportret, doorgaans gemaakt met een smartphone of webcam, waarbij de foto nadien geüpload wordt naar een sociaalnetwerksite. Maar aangezien niet alle ‘selfies’ geschikt zijn voor iedereen leek het mij wel leuk om wekelijks een postje te maken rond dames die net een stapje verder gingen met hun selfie.

Terrorist opblazen doe je dus zo

Terrorist opblazen doe je dus zo Ahmad abu Hamza was een jihadist die als strijder aangesloten was bij het Al-Nusra Front, een afsplitsing van Al Qaida en sinds 2012 ook actief in de Syrische burgeroorlog. Ik zeg wel was want bij het opnemen van een propagandafilmpje maakte een granaat een einde aan het leven van deze idioot. Opgeruimd staat netjes!

Picbomb v357

Picbomb v357

We beginnen er elke week mee en ook op vrijdag krijgen jullie een compilatie te zien van de meest bizarre foto’s die op het internet te vinden zijn. Maar aangezien het aanbod zo groot is heb ik besloten om ook op woensdag enkele foto’s online te gooien. Enjoy!