Picbomb v182

Picbomb v182

We beginnen er elke week mee en ook op vrijdag krijgen jullie een compilatie te zien van de meest bizarre foto’s die op het internet te vinden zijn. Maar aangezien het aanbod zo groot is heb ik besloten om ook op woensdag enkele foto’s online te gooien. Enjoy!

Photorealistic Software

Photorealistic Software

Je ziet vandaag de dag het verschil tussen een echt tv beeld en een geanimeerd beeld al amper meer. We zien de computerbeelden niet alleen nog in films, maar ook in commercials en zelfs in ‘simpele’ YouTube video’s. Maar het wordt binnenkort nog lastiger gemaakt. Het zal je niet verbazen dat de computernerds gewoon aan het doorontwikkelen zijn om het allemaal nog mooier en realistischer te maken.

Zware mishandeling van een puber in Duitsland

Zware mishandeling van een puber in Duitsland Op Facebook is onlangs een filmpje van zware mishandeling van een puber opgedoken. In het filmpje is te zien hoe twee tieners, een jongeman en een vrouw een 14-jarige meisje meerdere keren op het hoofd schoppen. Het slachtoffer heeft een aantal dagen ernstig gewond in het ziekenhuis gelegen. De twee daders zijn vrij snel opgepakt en waarschijnlijk wordt hen poging tot doodslag ten laste gelegd.

The N Word Prank

The N Word Prank

De volgende grap gaat mijn petje toch wel te boven.. want blijkbaar ligt het beruchte N-word nog vrij gevoelig bij bepaalde mensen.. en ik maar denken dat het een wereldwijd bekende term is. Waarom moet iemand in de aanval gaan, als deze het op een vriendelijke manier zegt? Dat begrijp ik nu niet se..