Wat is Mediabom?

Mediabom is in feite een merknaam opgericht door Lestat. Die merknaam bestaat sinds september 2006 en staat voor een crossmediaal netwerk waarin onze blog (of site, noem het zoals u wenst) een centrale rol speelt. Ons team bestaat uit één hoofdredacteur en 7 gemotiveerde bloggers die elk op hun manier hun steentje bijdragen. Onze redactie informeert dagelijks ruim 10.000 bezoekers per dag. De site behoort tot de top van de jongerensites.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe invloeden. Vaak merkt u onze aanwezigheid op, op tal van events en party's. Wij geloven in nightlife, in dynamiek en in jongerencultuur. Vandaar dat onze partnerships bestaan uit samenwerkingen met bedrijven als ID&T, Q Dance, Dance Tunes, JIM, NOXX, GarageTV en Bass Events. Wenst u uw product of organisatie te linken aan ons medium? Feel free to contact us.

Privacy Statement

Wij gaan zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mail en nickname. Wij verkopen geen e-mail of andere gegevens tegen forse bedragen. Registreren is puur en alleen bedoeld om eventueel (met uw toestemming) de newsletters te ontvangen, voorkeuren aan te geven en reacties te geven op ons medium. Deze laatstgenoemde actie valt bij ons erg in de smaak. Hoe meer u reageert, hoe liever wij u zien terugkomen.

Home Rules

Mediabom is in de eerste plaats een medium waar alle leeftijden en klassen welkom zijn. Wij stimuleren de algemene vrijheid van meningsuiting. Toch zijn wij van mening dat u uw mening voldoende onderbouwt en toelicht opdat wij zelf met ons medium geen schade zouden kunnen berokken aan derden. Er zijn namelijk ook wettelijke regels die wij dienen te respecteren. Persoonlijke gegevens meedelen in een nieuwsitem zijn dus uit den boze, net als aanstootgevend materiaal wat voor een persoon in kwestie zou kunnen schaden. Daarom distantiëren wij ons van elke boodschap die u zelf plaatst als lezer. U bent verantwoordelijk voor uw eigen toelichting. Indien wij een dringend verzoek binnen krijgen om een commentaar te wissen, zullen wij dan ook niet aarzelen om deze te verwijderen.

Ook onze adverteerders liggen ons nauw aan het hart. Zij zorgen er immers net als onze redactieleden voor dat Mediabom kan blijven bestaan. Daarom eisen wij ook in zekere zin een respect voor deze bedrijven en hun producten. Wie van ons medium misbruik maakt om onze adverteerders zwart te maken, heeft een ban aan zijn been.

Vrouwelijke bezoekers zijn vaak een schaarste, ons medium is ook geen datingsite. Toch wensen wij u een aangename zoektocht toe naar een Bommer/Bomster die u bevalt. Heel wat jonge mensen vinden elkaar op het internet. Daarom hebben wij dus ook een private messaging systeem uitgewerkt. Zo hoeft u elkaar niet op te vrijen voor gans België en Nederland.

Indien u zich bezondigt aan een overtreding van de huisregels, kunnen wij uw IP nummer traceren en uw gegevens opzoeken om deze door te geven aan de federale computer crime unit. Wij dulden enkel een tof publiek, geen oproerkraaiers of internethooligans. Be nice.

Indien u klachten heeft, raden wij u aan deze binnen de 24 uur over te maken via onze mailadressen of telefoonnummer. Ook kunt u ons bereiken via ons contactformulier.

In eerste instantie zullen wij onze nieuwsitems aanpassen of verwijderen indien uw klacht echt gegrond is. Indien dat gebeurt, zijn verdere stappen helemaal niet nodig aangezien de schade ook niet permanent zal zijn. Indien u wel verdere stappen wenst te nemen, wensen wij u veel geluk en staat onze gespecialiseerde huisadvocaat paraat.

Veel plezier op Mediabom.