Candice Swanepoel naakt voor Lui Magazine

Candice Swanepoel naakt voor Lui Magazine

Hoe ze het doen weet ik niet maar het Franse Lui Magazine trakteert ons nu al enkele maanden op een reeks naaktfoto’s van topmodellen. Zo beginnen we in april al met Kate Moss die dan opgevolgd werd door ondermeer Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio, Laetitia Casta en ga zo maar door. Deze maand is het de beurt aan Candice Swanepoel om in Evakostuum te poseren en ook dit is alweer een schot in de roos.

Girls and their cellphones (NSFW)

Girls and their cellphones (NSFW)

Volgens Wikipedia is een selfie een gefotografeerd zelfportret, doorgaans gemaakt met een smartphone of webcam, waarbij de foto nadien geüpload wordt naar een sociaalnetwerksite. Maar aangezien niet alle ‘selfies’ geschikt zijn voor iedereen leek het mij wel leuk om wekelijks een postje te maken rond dames die net een stapje verder gingen met hun selfie.

Picbomb v331

Picbomb v331

We beginnen er elke week mee en ook op vrijdag krijgen jullie een compilatie te zien van de meest bizarre foto’s die op het internet te vinden zijn. Maar aangezien het aanbod zo groot is heb ik besloten om ook op woensdag enkele foto’s online te gooien. Enjoy!