Jessica Alba voor Maxim Magazine

Jessica Alba voor Maxim Magazine

Ze mag dan al tot één van de mooiste vrouwen ter wereld behoren wat haar acteerprestaties betreft is het heel wat minder flatterend. Jessica Alba ‘won’ in 2011 de Razzie Award voor slechtste bijrolspeelster en werd in zowel 2006, 2008 als 2009 genomineerd voor de Razzie Award voor slechtste actrice. Misschien moet ze toch maar een carrièreswitch overwegen want qua modellenwerk doet het ze het heel wat beter zoals we kunnen zien in Maxim Magazine.

De kale poes van Laura Pausini

De kale poes van Laura Pausini Waarom ze haar badjas aanhad tijdens een optreden weet ik niet maar de Italiaanse zangeres Laura Pausini had er blijkbaar niet aan gedacht om een slipje aan te trekken tijdens haar optreden in Peru. Na het voorval probeerde de 40-jarige zich nog te redden met een kwinkslag. "'t Ja, wie het gezien heeft, heeft het gezien". "Ik heb er één zoals alle vrouwen! Goede nacht!

Bad monkey

Bad monkey Buiten het feit dat ze niet nog niet zo spraakzaam zijn als mensen hebben apen heel wat gemeen met ons. Neem nu deze bronstige aap die net zoals iedereen ook wel eens zin heeft en wat doe je dan als er geen vrouwtje in de buurt is? Inderdaad dan help je jezelf een handje.

Picbomb v185

Picbomb v185

We beginnen er elke week mee en ook op vrijdag krijgen jullie een compilatie te zien van de meest bizarre foto’s die op het internet te vinden zijn. Maar aangezien het aanbod zo groot is heb ik besloten om ook op woensdag enkele foto’s online te gooien. Enjoy!

Levende hagedis in de pan

Levende hagedis in de pan

Dat ze aan de andere kant van de wereld niet helemaal lekker in hun koppie zijn, hoeven we jullie allang niet meer te vertellen. Maar er blijven nog altijd bewijzen binnenstromen van dit feit die we jullie niet willen onthouden. We hebben onder andere levende kikkers, levende inktvis en honden gezien die mensen eten. Vandaag voegen we daar de hagedis aan toe. Eet smakelijk!

Sylvie van der Vaart doet het in Saint-tropez

Sylvie van der Vaart doet het in Saint-tropez

Na mijn bezoek vorige week aan Eden Plage in Saint-Tropez voor ‘La Fête des Belges’ trek ik vandaag op mijn vrije dag eens naar Le Club 55 om te gaan lunchen. Twee jaar terug had ik daar nog een gezellige babbel met Nederlands voetballer Rafaël Van der Vaart en zijn Sylvie. De kans dat ik juffrouw Van der Vaart daar terug tegen het lijf loop is vrij groot want gisteren werd ze daar al gespot op het strand.

Vrouw in hoofd geschoten bij overval

Vrouw in hoofd geschoten bij overval In het Chinese Liaoning is begin deze maand een vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt toen ze aan een geldautomaat overvallen werd. De echtgenote van een politieagent weigerde haar bankkaart af te geven waardoor de overvaller haar prompt in het hoofd schoot. De daders werden even later opgepakt en kregen de doodstraf terwijl het slachtoffer als een plantje zal verder leven.