Stretchen met Khloé Kardashian

Stretchen met Khloé Kardashian

Persoonlijk vind ik haar het paard van de familie want in vergelijking met haar zussen Kendall, Kylie, Kourtney of Kim kan Khloé Kardashian mij niet echt bekoren. De foto’s die ze vorige week liet nemen op het exotische St Barths zou ikzelf eigenlijk nooit plaatsen maar ik weet dat er liefhebbers zijn van de paardensport dus vandaar.

Girls and their cellphones (NSFW)

Girls and their cellphones (NSFW)

Volgens Wikipedia is een selfie een gefotografeerd zelfportret, doorgaans gemaakt met een smartphone of webcam, waarbij de foto nadien geüpload wordt naar een sociaalnetwerksite. Maar aangezien niet alle ‘selfies’ geschikt zijn voor iedereen leek het mij wel leuk om wekelijks een postje te maken rond dames die net een stapje verder gingen met hun selfie.

Mediabom is efkes op vakantie

Mediabom is efkes op vakantie

Het seizoen zit er hier op en aangezien iedere hardwerkende mens recht heeft op wat rust gun ik mezelf ook wat vrije tijd deze week en zal jullie daarom enkele dagen van geen postjes voorzien. Volgende week ben ik al terug en zal dan verder doen zoals voorheen. Tot volgende week Bommers!

Valkerij doe je dus niet naast de snelweg

Valkerij doe je dus niet naast de snelweg De kerel in het volgende filmpje had er maanden training opzitten en eindelijk was de dag aangebroken dat hij zijn valk eens mocht loslaten. De valkenier zocht een groot terrein uit om de vlucht van de getrainde vogel te kunnen observeren maar hield er blijkbaar geen rekening mee dat zo'n snelweg net naast het terrein niet de ideale plaats is.

Picbomb v344

Picbomb v344

We beginnen er elke week mee en ook op vrijdag krijgen jullie een compilatie te zien van de meest bizarre foto’s die op het internet te vinden zijn. Maar aangezien het aanbod zo groot is heb ik besloten om ook op woensdag enkele foto’s online te gooien. Enjoy!