Tieten op de bus

Tieten op de bus Dit postje draag ik op aan voormalig Mediabom medewerker Sven Wouters die ooit zijn geluk ging zoeken in Australië maar vandaag de dag vooral met de bus aan het rondrijden is. Aangezien het filmpje zich afspeelt op een bus in het Australische Sydney vond ik het wel leuk dit postje aan hem op te dragen.

Picbomb v276

Picbomb v276

We beginnen er elke week mee en ook op vrijdag krijgen jullie een compilatie te zien van de meest bizarre foto’s die op het internet te vinden zijn. Maar aangezien het aanbod zo groot is heb ik besloten om ook op woensdag enkele foto’s online te gooien. Enjoy!

Wakker worden naast een ladyboy

Wakker worden naast een ladyboy

Je kent het gevoel wel dat je wakker wordt met een hele droge mond. Schijnbaar heb je de dag ervoor heel erg veel gezopen, maar dat is dan ook echt het enige dat je je nog kan herinneren. Erger wordt het nog als er een oerlelijke vrouw naast je ligt. Maar er kan nog een schepje bovenop, het is geen vrouw, maar een omgebouwde vent. Met een aantal gevulde condooms….die zijn toch niet van jou heh?

Cindy Crawford doet het zonder bh

Cindy Crawford doet het zonder bh

George Clooney en Cindy Crafword zijn onlangs in dronken toestand met elkaar in bed beland. Clooney, die op bezoek was bij het voormalige topmodel, die trouwens gisteren op het strand in Malibu bh-loos gespot werd, had die avond iets te diep in het glaasje gekeken en besloot om te blijven slapen. De acteur verwarde echter de logeerkamer met de kamer van de 49-jarige Amerikaanse en zo geschiede dat ze naast elkaar wakker werden.