Swarovski Mercedes staat te koop

Swarovski Mercedes staat te koop

Aangezien de Russische studente Daria Radionova haar Mercedes CLS wat te gewoontjes vond besloot ze hem te pimpen met Swarovski-kristallen ter waarde van 25.000 euro. Liefst twee maand duurde het om de 1 miljoen steentjes aan te brengen. Maar de miljonairsdochter is de wagen blijkbaar al beu want ze wil het decadente voertuig verkopen en het geld aan een hondenasiel schenken dat afgelopen maand verwoest werd door een brand.

Picbomb v211

Picbomb v211

We beginnen er elke week mee en ook op vrijdag krijgen jullie een compilatie te zien van de meest bizarre foto’s die op het internet te vinden zijn. Maar aangezien het aanbod zo groot is heb ik besloten om ook op woensdag enkele foto’s online te gooien. Enjoy!

Badchix.com in een nieuw kleedje

Badchix.com in een nieuw kleedje

Sinds 2006 werkten onze collega’s van Badchix met het zogenaamde ‘XOOPS Content Management System’ maar aangezien er de laatste tijd niet veel updates meer voorhanden waren besloten ze over te schakelen naar een volledig nieuw systeem. De website is nu ook perfect te bekijken op smartphones en tablets en het resultaat mag er best zijn.

Mediabom is efkes op vakantie

Mediabom is efkes op vakantie

Aangezien iedere hardwerkende mens recht heeft op wat rust gun ik mezelf ook wat vrije tijd deze week en zal jullie daarom enkele dagen van geen postjes voorzien. Dinsdag 30 september ben ik al terug en zal dan verder doen zoals voorheen. Tot dinsdag Bommers!