Picbomb v323

Picbomb v323

We beginnen er elke week mee en ook op vrijdag krijgen jullie een compilatie te zien van de meest bizarre foto’s die op het internet te vinden zijn. Maar aangezien het aanbod zo groot is heb ik besloten om ook op woensdag enkele foto’s online te gooien. Enjoy!

Zombies verjagen doe je dus zo

Zombies verjagen doe je dus zo Echt een grote fan ben ik niet van zulke films maar af en toe durf ik wel eens te kijken naar een griezelfilm waarin zombies de hoofdrol spelen. Vaak is het scenario ronduit belachelijk waardoor het eigenlijk meer op een komedie begint te lijken. Neem nu de film 'Zombie Ass' uit 2011 waar deze juffrouw zo haar eigen systeem heeft om zombies te verjagen.

Girls and their cellphones (NSFW)

Girls and their cellphones (NSFW)

Volgens Wikipedia is een selfie een gefotografeerd zelfportret, doorgaans gemaakt met een smartphone of webcam, waarbij de foto nadien geüpload wordt naar een sociaalnetwerksite. Maar aangezien niet alle ‘selfies’ geschikt zijn voor iedereen leek het mij wel leuk om wekelijks een postje te maken rond dames die net een stapje verder gingen met hun selfie