Mediabom is efkes op vakantie

Mediabom is efkes op vakantie

Aangezien iedere hardwerkende mens recht heeft op vakantie gun ik mezelf ook wat vrije tijd deze week en zal jullie daarom enkele dagen van geen postjes voorzien. Maandag 28 juli ben ik al terug en zal dan verder doen zoals voorheen. Tot maandag Bommers!

Vrouwen en drank

Vrouwen en drank Wat vrouwen betreft heb ik twee dingen waar ik volledig op afkick. Het klinkt misschien bizar maar roken op straat kan volgens mij niet. Ook juffrouwen die zich ladderzat drinken vind ik gewoon ongepast. Hoewel ik eerlijk moet bekennen dat er natuurlijk wel vrouwen zijn die gewoon de max zijn als ze een glaasje op hebben.

Jolien neemt afscheid

Jolien neemt afscheid

Afsluiten doe ik vandaag met een juffrouw die ons het afgelopen Wereldkampioenschap Voetbal trakteerde op enkele leuke video’s. België werd geen wereldkampioen dus juffrouw Van Der Steen mag nog efkes vrijgezel blijven. Met dit filmpje nemen we afscheid van haar en we hopen haar terug te zien in 2016.

Picbomb v182

Picbomb v182

We beginnen er elke week mee en ook op vrijdag krijgen jullie een compilatie te zien van de meest bizarre foto’s die op het internet te vinden zijn. Maar aangezien het aanbod zo groot is heb ik besloten om ook op woensdag enkele foto’s online te gooien. Enjoy!

Photorealistic Software

Photorealistic Software

Je ziet vandaag de dag het verschil tussen een echt tv beeld en een geanimeerd beeld al amper meer. We zien de computerbeelden niet alleen nog in films, maar ook in commercials en zelfs in ‘simpele’ YouTube video’s. Maar het wordt binnenkort nog lastiger gemaakt. Het zal je niet verbazen dat de computernerds gewoon aan het doorontwikkelen zijn om het allemaal nog mooier en realistischer te maken.