Girls and their cellphones (NSFW)

Girls and their cellphones (NSFW)

Volgens Wikipedia is een selfie een gefotografeerd zelfportret, doorgaans gemaakt met een smartphone of webcam, waarbij de foto nadien geüpload wordt naar een sociaalnetwerksite. Maar aangezien niet alle ‘selfies’ geschikt zijn voor iedereen leek het mij wel leuk om wekelijks een postje te maken rond dames die net een stapje verder gingen met hun selfie.

Je nek breken doe je dus zo

Je nek breken doe je dus zo Beginnen doe ik vandaag met 2 idioten uit Oekraïne die, in een dronken bui, besloten om van een glazen dak van een winkelcentrum te gaan glijden. Eén van de twee liep verschillende breuken op terwijl voor de andere alle hulp te laat kwam want naast zijn rug brak hij ook nog eens zijn nek, einde verhaal dus.

Synthol Mutant

Synthol Mutant

De zon schijnt sinds dit weekend weer lekker. Met andere woorden, iedereen heeft de zomer weer in zijn bol. En bij een zomer hoort natuurlijk ook een zomer lichaam. Iedereen trekt zijn sportschoenen aan op weg naar de sportschool om nog even snel aan dat lichaam te werken. Maar naast het harde trainen moet er natuurlijk ook op de voeding worden gelet én je kan ook nog andere middelen gebruiken om er voor te zorgen dat er snel spieren worden ontwikkeld.