Coco uitdagend in Show Magazine

Coco uitdagend in Show Magazine

Afgelopen weekend stootte ik toevallig op een homevideo die Coco ooit maakte voor manlief Ice-T. In de video was te zien hoe de volumineuze blondine stripte om daarna zichzelf wat te strelen. Pikant materiaal dus maar aangezien het om een gestolen video gaat kan ik deze niet online gooien en moeten jullie het maar doen met de fotoshoot die ze deed voor Show Magazine.

Verschrikkelijke crash op de E40 in Aalter

Verschrikkelijke crash op de E40 in Aalter Beginnen doe ik vandaag met een filmpje dat sinds dinsdag al duizenden keer bekeken werd op Facebook. Een vrachtwagenchauffeur filmde begin augustus een zware crash op de E40 in Aalter. Een 24-jarige juffrouw maakte een kleine inschattingsfout en reed achterin op een vrachtwagen. De studente overleefde het ongeval en kwam er vanaf met twee gebroken nekwervels en een verbrijzelde hand. Het filmpje zou pas na het proces vrijgegeven mogen worden maar doken nu al op op een Poolse Facebookpagina.

Picbomb v217

Picbomb v217

We beginnen er elke week mee en ook op vrijdag krijgen jullie een compilatie te zien van de meest bizarre foto’s die op het internet te vinden zijn. Maar aangezien het aanbod zo groot is heb ik besloten om ook op woensdag enkele foto’s online te gooien. Enjoy!

What the fuck gebeurt er hier?

What the fuck gebeurt er hier?

Je rijdt lekker op je scooter of je motor en de zon schijnt. Voor je lijkt een file te ontstaan, maar dat maakt jou geen reet uit. Je kan er makkelijk tussendoor. Je slalomt wat tussen de auto’s heen en weer en vind het eigenlijk best leuk. Je probeert de snelheid iets op te hogen waardoor het nog leuker wordt en dan gebeurt er dit.