Mediabom’s Top 5 van 2015

Mediabom’s Top 5 van 2015

Net zoals voorgaande jaren ging ik ook dit jaar op zoek naar de meest populaire postjes die in 2015 op Mediabom te zien waren. Wat mij vooral opviel is het feit dat de verzameling van hilarische foto’s op maandag, woensdag en vrijdag heel goed scoorden. Vandaag zijn we toe aan nummer 4 en dat is dit filmpje waarin we een Russische idioot zien die de perfecte selfie wou maken op grote hoogte maar het moest bekopen met zijn leven.

Vechten en roken is geen goede combinatie

Vechten en roken is geen goede combinatie

Roken is slecht voor de gezondheid. De schadelijke stoffen in de sigarettenrook vergroten de kans op vele aandoeningen. Denk aan longkanker, hart- en vaatziekten en keelkanker. De meest schadelijke stoffen zijn teer, nicotine en koolmonoxide. Maar roken is op meerdere manieren slecht. Het is bijvoorbeeld niet bevordelijk om te roken en te vechten tegelijkertijd want dat kan je serieus duur komen te staan.

Mediabom’s Top 5 van 2015

Mediabom’s Top 5 van 2015

Net zoals voorgaande jaren ging ik ook dit jaar op zoek naar de meest populaire postjes die in 2015 op Mediabom te zien waren. Wat mij vooral opviel is het feit dat de verzameling van hilarische foto’s op maandag, woensdag en vrijdag heel goed scoorden. Maar we beginnen dus met nummer 5 en dat is dit filmpje waarin we 2 hoeren zien die een ontevreden klant die niet wou betalen op een flinke rammeling trakteerden.

Picbomb v368

Picbomb v368

We beginnen er elke week mee en ook op vrijdag krijgen jullie een compilatie te zien van de meest bizarre foto’s die op het internet te vinden zijn. Maar aangezien het aanbod zo groot is heb ik besloten om ook op woensdag enkele foto’s online te gooien. Enjoy!

Silent Night op de Sybian

Silent Night op de Sybian

Aangezien het morgen Kerstmis is ging ik op zoek naar enkele originele vertolkingen van het bekende ‘Silent Night’ lied. Het leek mij dan ook leuk de Kerstman te vervangen door enkele sexy juffrouwen in kerstoutfit en hun het liedje te laten zingen terwijl ze op de Sybian zaten.

De Delorean hovercraft

De Delorean hovercraft Bij het grote publiek is de Delorean DMC-12 bekend geworden als de wagen waarin de tijdmachine was ingebouwd in de filmtrilogie Back to the Future. Het autobedrijf ging echter in 1982 al failliet maar toch zijn er nog heel wat fans van het voertuig met zijn roestvrijstalen carrosserie, middenmotor en vleugeldeuren. De kerel in het volgende filmpje wou wel wat meer dan alleen maar rijden in zijn sportwagen en maakte er zelfs een heuse hovercraft van.

Handig voor je blikjes… (NSFW)

Handig voor je blikjes… (NSFW) Hoewel een bevriend uroloog mij ooit eens vertelde dat er eigenlijk evenveel blanke als zwarte mannen zijn met een groot geslacht blijf ik er toch aan twijfelen. Volgens mij zijn het merendeel zwarte mannen zoals deze kerel bijvoorbeeld die zelfs een truukje kan met zijn lange zwans. Bij gebrek aan blikjes kon ik jammer genoeg de test zelf niet doen.