Uw moeder ging flashen

Uw moeder ging flashen Afgelopen weekend miste Atletico Madrid voetballer Diego Costa een penalty om dat er achter het doel een supporter van Getafe hem uit zijn concentratie bracht door zijn kont te tonen. Maar op 'moonen' staat blijkbaar geen leeftijd want in het volgende filmpje kunnen we zien dat ook oma's wel eens gek durven te doen.

Helikopter gegrepen door tornado

Helikopter gegrepen door tornado

“Wind is een natuurlijke luchtbeweging van de atmosfeer. Deze ontstaat door horizontale luchtdrukverschillen, waarna de kracht en richting worden beïnvloed door de draaiing van de aarde en eventueel de wrijving met het aardoppervlak.” Onder andere door middel van wind kunnen wij zelf schone energie opwekken. En we kunnen ook spelen met de wind, denk maar aan een vlieger. Maar een heftige wind, bijvoorbeeld in de vorm van een tornado kan vooral veel ellende veroorzaken. Dat weet deze helikopterpiloot ook te vertellen.

Abandoned exotics from around the world

Abandoned exotics from around the world

Als voormalig autohandelaar had ik ooit eens het geluk om bij een boer in West-Vlaanderen een gouden zaak te doen. Aan de telefoon beweerde hij dat in zijn schuur een wagen stond waar hij niet meer met reed. Daar aangekomen bleek het een oude Citroën DS break te zijn waar er ondertussen al kippen in woonden. Zonder twijfelen kocht ik de wagen voor een prikje en verkocht hem door met een flinke winstmarge. Maar afgaande op deze foto’s zijn er blijkbaar overal ter wereld nog wel wat pareltjes te vinden.