Girls and their cellphones (NSFW)

Girls and their cellphones (NSFW)

Volgens Wikipedia is een selfie een gefotografeerd zelfportret, doorgaans gemaakt met een smartphone of webcam, waarbij de foto nadien geüpload wordt naar een sociaalnetwerksite. Maar aangezien niet alle ‘selfies’ geschikt zijn voor iedereen leek het mij wel leuk om wekelijks een postje te maken rond dames die net een stapje verder gingen met hun selfie

Duw eens een Cervela in je kont (NSFW)

Duw eens een Cervela in je kont (NSFW)

In België is de Cervela het icoon in het frietkot. De Cervela is een echte oersnack die in iedere vitrine thuis hoort. Eenmaal uit zijn rode jasje wordt de worst meerdere keren over dwars ingesneden voor hij het hete vet in gaat. Zo kun je er, eenmaal weer boven, makkelijk plakjes van snijden en bovenal geeft het een uitnodigend krokantje. Ja wij Belgen weten wel hoe je een snack presenteert. De kerel in het volgende filmpje daarentegen heeft het volledig verkeerd begrepen.

Weekje er tussenuit maar eerst Jill nog

Weekje er tussenuit maar eerst Jill nog

Aangezien nu vrijdag het serieuze werk terug gaat beginnen voor mij zullen jullie het deze weken efkes zonder mij moeten doen omdat ik nog bakken werk heb om het hotel te openen. Maandag 2 Mei ben ik terug met de nodige postjes maar ik wou jullie niet zomaar in de steek laten en daarom vond ik deze foto’s van “Ik ben Jill, en ik krijg altijd wat ik wil” de perfecte manier om jullie een weekje tevreden te houden. Tot volgende week Bommers!

Drugszombie

Drugszombie

Een zombie is een mythisch wezen. Het is een lichaam teruggebracht uit de dood door magische krachten. De zombie vindt zijn oorsprong in Afrikaanse en Caraïbische folklore. In deze opvatting is de zombie een slaaf die na zijn dood moet doorwerken voor zijn meester, degene die hem uit de dood heeft doen herrijzen. Jullie denken natuurlijk dat Zombie’s niet bestaan, maar drugszombie’s bestaan wel degelijk.