Picbomb v203

Picbomb v203

We beginnen er elke week mee en ook op vrijdag krijgen jullie een compilatie te zien van de meest bizarre foto’s die op het internet te vinden zijn. Maar aangezien het aanbod zo groot is heb ik besloten om ook op woensdag enkele foto’s online te gooien. Enjoy!

Russische Streetfighter

Russische Streetfighter

Street Fighter , of afgekort SF, is de naam van een populaire reeks gevechtsspellen voor speelkasten en spelcomputers. In deze spellen komen personages uit verschillende landen en werelddelen tegenover elkaar te staan. Elk figuur maakt gebruik van unieke speciale aanvallen die hij kan aanwenden om zich een weg te vechten naar de finale. Capcom bracht het eerste computerspel van de reeks uit in 1987. Ondanks dat het een Japans spel is, bestaat er ook een Russische versie.

Miley Cyrus is een tweede Britney aan het worden

Miley Cyrus is een tweede Britney aan het worden

Op het hoogtepunt van haar carrière sloegen bij Britney Spears de stoppen volledig door, ze liet zich kaal scheren en stortte zich in drank en drugs. Vandaag gaat het gelukkig al iets beter met haar maar haar opvolgster staat al klaar want ook Miley Cyrus begint serieus te flippen. Wie haar op Instagram volgt weet dat ze de laatste weken vaak foto’s plaatst waarop duidelijk te zien is dat ze stoned is. Zondagavond op de afterparty van Alexander Wang werd nog maar eens duidelijk dat ze dringend hulp nodig heeft.