Girls and their cellphones (NSFW)

Girls and their cellphones (NSFW)

Volgens Wikipedia is een selfie een gefotografeerd zelfportret, doorgaans gemaakt met een smartphone of webcam, waarbij de foto nadien geüpload wordt naar een sociaalnetwerksite. Maar aangezien niet alle ‘selfies’ geschikt zijn voor iedereen leek het mij wel leuk om wekelijks een postje te maken rond dames die net een stapje verder gingen met hun selfie.

Orale verwenbeurt op het strand (NSFW)

Orale verwenbeurt op het strand (NSFW) Eerder op de dag trokken we al naar Brazilië waar we een kerel naakt op de universiteit zagen rondlopen en ook het volgende filmpje speelt zich af in Zuid-Amerika. Een Amerikaanse toerist bereikte daar zijn hoogtepunt toen hij oraal verwend werd door een plaatselijke schone. Niets bijzonders zou je dan denken maar als je weet dat dit alles plaatsvond op een nokvol strand dan maakt dit het postje wel uniek. NSFW!

Picbomb v249

Picbomb v249

We beginnen er elke week mee en ook op vrijdag krijgen jullie een compilatie te zien van de meest bizarre foto’s die op het internet te vinden zijn. Maar aangezien het aanbod zo groot is heb ik besloten om ook op woensdag enkele foto’s online te gooien. Enjoy!

Fat boys fight

Fat boys fight

Je kent het allemaal wel van de basisschool en en ook de middelbare school. Iemand in de klas liet je weten dat je was uitgedaagd voor een vechtpartij om 15.00 uur op het schoolplein. Natuurlijk ging het niet overal hetzelfde, maar jullie weten wat we bedoelen. In dit geval was het niet op het schoolplein, maar bij de kluisjes en hoogstwaarschijnlijk konden ze er een gratis pizza mee winnen. Wel mooi hoe ze op het einde toch even samen knuffelen.