Vergeet de ijskrabber

Vergeet de ijskrabber Ondanks het feit dat het al december is mogen we hier in België nog niet echt klagen wat het weer betreft. In sommige landen is het al volop winter en eerlijk gezegd ben ik blij dat ik 's morgens nog geen ijs van mijn wagen moet krabben. Ook de kerel in het volgende filmpje heeft een grondige hekel aan het ijs krabben.

Remmen doe je dus niet op de 3de rijstrook

Remmen doe je dus niet op de 3de rijstrook Ik moet toegeven dat ik me soms ook mateloos kan ergeren aan chauffeurs die op de autosnelweg constant links blijven rijden. Vaak los ik dat dan gewoon op door hen langs rechts voor bij te vliegen in de hoop dat ze het begrijpen dat ze fout bezig zijn. Maar je hebt natuurlijk personen die nog minder geduld hebben als mij en die dan zo'n stunt proberen die niet altijd even lekker verloopt.

Picbomb v239

Picbomb v239

We beginnen er elke week mee en ook op vrijdag krijgen jullie een compilatie te zien van de meest bizarre foto’s die op het internet te vinden zijn. Maar aangezien het aanbod zo groot is heb ik besloten om ook op woensdag enkele foto’s online te gooien. Enjoy!